Demà divendres es celebrarà l’assemblea extraordinària de socis del CFTordera per convocar de manera oficial les eleccions a la presidència


Tal i com us vàrem informar fa un dies, demà divendres 22 de març hi ha convocada l’assemblea extraordinària de socis del Club Futbol Tordera on entre d’altres punts en l’ordre del dia, hi ha la convocatòria oficial d’eleccions per optar a la presidència de l’entitat. A més a més, dels cinc punts de l’ordre del dia també hi ha l’aprovació del calendari electoral, sorteig per a l’elecció de la junta electoral i els precs i preguntes. El president actual del CFTordera Carles Gamonal es mostrava esperançat de poder trobar un bon relleu que pugui aportar un nou projecte esportiu.

Gamonal eleccions 1

Per l’entorn del Municipal d’esports comencen a haver-hi rumors sobre possibles candidats i es puguin presentar. De moment Gamonal animava als socis i simpatitzants que participin d’aquest procés.

Gamonal eleccions 2

Tota la informació sobre les eleccions al CFTordera la podeu trobar penjada a través de la mateixa pàgina web oficial del club www.cftordera.cat .

Demà a les 20h en primera convocatòria, 20:30h en segona, les instal·lacions del Camp Municipal d’Esports  acolliran l’Assemblea General Extraordinària de socis on de manera oficial es donarà el tret de sortida al procés electoral per optar a la presidència del CFTordera.