El pavelló dels Països Catalans acull aquest cap de setmana les finals de twirling de la zona “Catalunya Nord”


La Federació Catalana de Twirling torna a apostar un cap de setmana més per Tordera amb la celebració de les finals de twirling de la zona Catalunya Nord. El pavelló dels Països Catalans sota l’organització del Club Twirling Vila de Tordera, serà l’escenari d’acollir aquesta prova puntuable de la temporada. Miriam Aparicio entrenadora i coordinadora de l’entitat torderenca ens comentava la importància d’aquest esdeveniment.

Aparicio finals cat 1

En total 35 esportistes torderenques buscaran una bona puntuació. Per altra banda, Mataró també acollirà aquest cap de setmana prova esportiva estatal amb la participació de les torderenques Marina Martin i Xiomara Ortega amb la modalitat de parella i individual artístic.