Obres per soterrar els cables de telefonia al veïnat de Fibracolor


L’Ajuntament de Tordera està duent a terme aquest dies el soterrament de cables de telèfon al veïnat de Fibracolor.

Aquesta actuació arriba després de diferents problemes entre l’empresa de comunicació i els veïns que es veien perjudicats degut a que molts cables entraven dins de propietats privades o altres es trobaven tan malmesos que no permetien connectar tot el barri.  Amb aquesta acció l’Ajuntament de Tordera vol facilitar aquest servei per tal de millorar la connexió. Per això, actualment s’estan fent obres als carrers, aixecant la vorera, sobretot de les cases de la part antiga del veïnat, on la connexió telefònica era molt pobre. El regidor d’obres i serveis de l’Ajuntament de Tordera, Carles Aulet, explica la situació actual.

aulet soterracio cables

A partir d’aquí, a banda de poder connectar-se a la xarxa de telefonia, permetrà l’arribada de la fibra òptica a les seves llars. Les obres tenen un termini aproximat de dos mesos.