José Luis Martín és escollit candidat del Partit Popular a l’alcaldia a les eleccions municipals de 2019


El Partit Popular de Tordera renova el seu cap de llista i presentarà José Luis Martín com a candidat a les eleccions municipals del mes de maig. El nou candidat relleva l’actual regidor Xavier Martín, que es va presentar a les tres darreres convocatòries i que ja va anunciar fa uns mesos la seva intenció de no repetir. 

José Luis Martín valora com a positiva la feina que està realitzant actualment el Partit Popular en les àrees de seguretat i protecció civil però considera que cal recuperar un discurs clar a favor de la unitat d’Espanya i la defensa dels drets d’aquells torderencs que no estan d’acord amb l’intent per part dels independentistes de trencar aquest unitat. José Luis Martín mostra el seu suport al discurs de l’actual líder del partit Pablo Casado.

José Luis Martin 1

En aquest sentit, Martín assegura que els eixos del seu programa electoral seran fer de Tordera un poble més segur i on aquelles persones incíviques i conflictives no tinguin cap mena de facilitat;  un poble plural on els poders públics deixin l’independentisme de banda i un poble amb uns impostos més baixos en la línia del que sempre ha defensat el Partit Popular.

José Luis Martin 2

Martín, que té 57 anys i és comerciant de professió, va ser presentat dimecres passat per Alejandro Fernández, President del PP Català, juntament amb la resta de candidats del PP al Maresme. En breu es farà un acte per donar a conèixer el programa electoral sencer i la resta de la candidatura.