El segon entrenador del CFTordera Marc Moles recrimina actituds antiesportives durant el duel contra el CD Malgrat de dissabte


El derbi de dissabte de la tercera catalana grup 16 que va acollir el municipal d’esports, entre el CFTordera i el CD Malgrat, ens va deixar diferents accions polèmiques amb alguna picabaralla pel mig entre jugadors. El resultat final d’aquests nervis viscuts al terreny de joc durant els 90 minuts van deixar tres expulsats (dos torderencs i un malgratenc). Unes situacions que van fer deslluir totalment la lluita per a la segona posició de la categoria, on recordem que els visitants es van emportar el duel per la mínima 2-3. A l’acabar el partit, el segon entrenador del CFTordera Marc Moles, en declaracions a Ràdio Tordera, analitzava l’actuació arbitral descompensada pel conjunt local.

Moles actuacions 1

Cap al minut 75 una falta que va rebre el torderenc Jose Antonio just davant de la banqueta del CD Malgrat va fer saltar tots els nervis cap a la gespa. Diferents membres de l’equip visitant van recriminar-li al 10 del CFTordera que havia pogut simular. Immediatament diversos jugadors dels dos equips van començar una disputa verbal amb una agressió inclosa. Moles explicava la seva versió dels fets.

Moles actuacions 2

Xavi Tello segon entrenador del CD Malgrat valorava també els fets succeïts on fins i tot van més enllà declarant que prendran mesures al respecte per aquestes actituds.

Tello actuacions 3

Al CFTordera li queden nou jornades de lliga amb el principal repte de poder recuperar aquesta segona plaça que permet al final del curs lluitar per l’ascens a segona catalana.