El preu mitjà del lloguer de l’habitatge a Tordera és de 471 euros


El preu del lloguer d’un habitatge a Tordera durant el 2018 va ser de 471 euros de mitjana, un 3% més que l’any passat. El lloguer a Tordera és un 15% més barat que la mitjana catalana, que se situa en 654 euros al mes. El preu dels pisos de lloguer ja supera el màxim d’abans de la punxada de la bombolla, de l’any 2008. Clarament a Barcelona, i també a l’àrea metropolitana. També al Vallès Occidental i l’Oriental, i també al Garraf, el Maresme o el Gironès.

Segons les dades oficials de la Generalitat –que recull els contractes signats, els preus van tornar a pujar durant l’any 2018, i en algunes comarques ja encadenen cinc anys consecutius a l’alça. També és cert que els preus en algunes comarques s’han estancat, com al Solsonès, Terra Alta, Pla d’Urgell o la Cerdanya.