IniciNoticiesRegidoriesEn marxa el període de votació per als pressupostos participats fins al...

En marxa el període de votació per als pressupostos participats fins al 26 de març

Fins al dimarts, 26 de març, es mantindrà obert el període de votació als Pressupostos Participats per aquest any 2019. 

Podran votar totes les persones majors de 16 anys empadronades a Tordera i  totes les qui tinguin segona residència al municipi (en aquest cas caldrà sol·licitar-ho específicament mitjançant instància a l’OAC de l’Ajuntament de Tordera adjuntant fotocòpia del DNI del/la sol·licitant i còpia del rebut de l’IBI de la segona residència).

El sistema de votació, a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat obliga cada ciutadà  a identificar-se mitjançant el seu número de DNI i la data de naixement. Una vegada introduïdes aquestes dades, l’interessat podrà votar la proposta que més li interessi per desenvolupar a la seva zona de residència. El sistema només acceptarà un vot per ciutadà, per tant, en cas que s’esculli més d’una proposta, el vot no s’enviarà i per tant, no es comptabilitzarà en el moment del recompte. Explicava el procés el regidor socialista, Rafa Delgado.

Rafa votacions

A banda de les votacions online, les associacions de veïns organitzaran sessions per tal que la gent que ho desitgi puguin votar des dels locals socials.

Les propostes que surtin guanyadores s’executaran durant aquest any 2019, excepte aquells projectes que, per dificultat tècnica, puguin allargar-se fins al 2020. Les propostes presentades i l’enllaç de votació el trobareu a www.tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES