Horaris primers equips torderencs 16-17 març


Per aquest proper cap de setmana es presenta una jornada intensa i novament decisiva per la majoria dels primers equips torderencs.

A les 16:00h de la tarda sota la campanya #Omplimelmunicipal, el CFTordera afronta un dels partits més decisius del curs per poder consolidar-se a la segona plaça de la lliga. Rebran la visita del CD Malgrat, tercer amb un punt menys que els torderencs. L’enfrontament maresmenc el podreu viure íntegrament a través de Ràdio Tordera.

A les 17:00h el Futsal Tordera jugarà al pavelló dels Països Catalans i rebran la visita del EFS Palafolls mentre que l’Athletic Club Tordera Parc li toca descansar en aquesta jornada.

A les 19h la mateixa instal·lació esportiva, just després del partit del futbol sala, acollirà la jornada 22 de la segona catalana femenina de bàsquet on el CEEB Tordera líder la classificació rep la visita del CB Sant Hilari, vuitè. El duel es podrà seguir a través de la 107.1FM.

I 45 minuts més tard, (19:45) el Club Patí Tordera afrontarà una nova jornada de l’OK Lliga Plata amb molt bones sensacions després de la gran victòria de la setmana passada al camp del líder. Els grocs i vermells rebran el CP Taradell, segon posicionat de la competició. Aquest partit en rebreu puntual informació via #somCPT.