IniciNoticiesPolítica ELS VEÏNS DE LES FERRERES QUE DEFENSEN LES OBRES DE L'URBANITZACIÓ...

ELS VEÏNS DE LES FERRERES QUE DEFENSEN LES OBRES DE L’URBANITZACIÓ PER CONPENSACIÓ ANUNCIEN LA PRESENTACIÓ DEL PROJECTE DE REPARCEL·LACIÓ, RECLAMAT EN REITERADES OCASIONS PER L’AJUNTAMENT DE TORDERA PER PODER TIRAR ENDAVANT LES OBRES.

El ple de l’Ajuntament de Tordera, va ser l’escenari ahir de una nova concentració per part d’un centenar de veïns de l’urbanització les Ferreres. Aquest grup reclama la realització immediata de les obres de millora de l’urbanització, paralitzada des de fa mesos, a causa de la picabaralla amb un altre sector de veïns. Els manifestants d’ahir, no tenen res a veure amb el grup que s’ha mobilitzat els darrers mesos els dissabtes al matí.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, en representació de l’Ajuntament, es va mostrar satisfet de l’anunci de presentació del projecte de reparcel·lació.  

Garcia, va recordar que les despeses de les obres de millora de les ferreres s’hauran de pagar amb la participació de tots els veïns. La d’ahir va ser la segona vegada en un mes, que el centenar de veïns de les ferreres es manifesten, coincidint amb un plenari municipal.

ÚLTIMES NOTÍCIES