IniciNoticiesRegidoriesDes d'aquest dilluns s'ha posat en marxa una segona patrulla d'unitat rural...

Des d’aquest dilluns s’ha posat en marxa una segona patrulla d’unitat rural nocturna de la Policia Local

Amb la voluntat de continuar augmentant els efectius i patrulles del cos de la Policia Local de Tordera, des d’aquest dilluns a la nit, s’ha posat en marxa una segona patrulla d’unitat rural nocturna que té com a objectiu principal cobrir zones d’urbanitzacions i disseminat (masies), especialment en unes hores en què malgrat que ja estaven coberts per la patrulla ordinària, es necessari una patrulla específica, que permeti una major proximitat i coneixement del territori.  

A més a més, aquest augment suposarà poder cobrir necessitats i actuacions d’altres ubicacions en casos puntuals ampliant així la seguretat i la resposta que sigui més ràpida i eficaç. Cobriran més hores tenint en compte els bons resultats de la unitat rural ja existent. Xavier Martin és regidor de seguretat.

patrulla rural

Des de la regidoria de seguretat també confirmen els bons resultats que està donant la recuperació del policia de barri. En propers dies s’incorporarà un altre i està previst que ho facin dos agents més en proper mesos. 

ÚLTIMES NOTÍCIES