«Rodant fins a la República» arriba aquest dijous a Tordera


Jordi Puig, el militant independentista que està fent la volta en cadira de rodes pels Països Catalans amb el lema “Rodant fins a la República” en solidaritat amb els presos polítics, arribarà aquest dijous a les 18:00h a la plaça de l’Ajuntament, on serà rebut per membres de l’ANC Tordera i torderencs i torderenques que li vulguin fer costat. A les 20:15h oferirà una xerrada-col·loqui a l’esplai per parlar de la seva experiència.

ANC Tordera fa una crida a gent que pugui acompanyar-lo avui a peu de Fogars fins a Tordera. Els que tingueu disponibilitat, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de les xarxes socials o a tordera@assemblea.cat

Puig va iniciar el recorregut el 19 de desembre a les Illes, on resideix, i ha anat avançant cap al nord, visitant pobles i ciutats, tot compartint la seva experiència amb la gent.

Es pot seguir el seu itinerari al compte de twitter @Cami_Republica