El CFTordera convoca de manera oficial les eleccions a la presidència del club


Tal i com marquen els estatuts del Club Futbol Tordera, per aquest 2019 toquen també eleccions per escollir president de l’entitat. Pel proper divendres 22 de març ja hi ha convocada una assemblea general extraordinària amb cinc punts a l’ordre del dia on un d’ells és la convocatòria oficial dels comicis, aprovació del calendari electoral, sorteig per l’elecció de la junta electoral i els precs i preguntes. El fins ara president Carles Gamonal es mostra esperançat amb el possible relleu que entri.

Gamonal eleccions 1

Per l’entorn del CFTordera comencen a haver-hi rumors sobre possibles candidats i projectes que es puguin presentar. Gamonal animava als socis i simpatitzants que presentin una opció esportiva.

Gamonal eleccions 2

Tota la informació sobre aquest procés electoral la podeu trobar penjada a través de la mateixa pàgina web oficial del club www.cftordera.cat i també a la web de la ràdio podeu tornar a recuperar l’entrevista realitzada a Carles Gamonal.