El Partit Popular presentarà candidatura a les municipals de Tordera


Ja es pot confirmar que el Partit Popular de Tordera presentarà candidatura a les properes eleccions municipals 2019. En una entrevista a Ràdio Tordera, l’actual regidor Xavier Martin ho confirmava, malgrat recordar que ell no continuarà en el projecte. Martin creu que després de 3 legislatures encapçalant la llista, és moment de deixar-ho i dedicar el seu temps a la seva ocupació professional.

xavi martin pp 1

Malgrat això, Martin ha estat treballant aquest mesos, per deixar lligat el seu relleu en el partit a Tordera. Un relleu que es farà oficial en els pròxims dies.

xavi martin pp 2

Xavier Martin creu que el nou Partit Popular de Tordera, tindrà un discurs més crític i més proper a la ideologia que defensa el partit. En aquest sentit, assegura que el PP s’ha de diferenciar de forces amb ideologies similars, en clara referència amb Ciutadans.

xavi martin pp 3

Durant aquesta legislatura, Xavier Martin havia exposat el seu malestar pel posicionament del PP envers la problemàtica Catalunya-Estat. Martin continuarà com a màxim representant del PP a Tordera fins al mes de Maig.