L’Ajuntament de Tordera impulsa dos tallers educatius per a les famílies


L’Ajuntament de Tordera i el Casal de Joves, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, organitzen a Tordera dos cursos gratuïts per a famílies. Sota el títol de “Tordera educa en família”, són dos tallers destinats als pares i mares, per parlar sobre les noves tecnologies i el seu ús i les tècniques d’estudi. Ambdues opcions, de caràcter informatiu i en una taula rodona d’opinió entre tots els participants que ho desitgin.

La regidora de joventut de l’Ajuntament de Tordera, Bàrbara Vergés, en detalla la informació.

tordera educa en família

Primerament, es durà a terme un taller sobre les noves tecnologies. Aquest és un taller dinàmic adreçat a mare si pares amb l’objectiu de reforçar la seva competència parental en el bon ús de les TIC en l’entorn familiar. El taller facilita un espai de reflexió i acompanyament en què s’obtindran les eines i recursos necessaris per prevenir i gestionar les situacions problemàtiques derivades de l’ús inadequat de les TIC i proporciona pautes bàsiques per aprendre a fer-ne un bon ús en l’àmbit familiar. Aquest curs es durà a terme en dues sessions: els dies 20 i 27 de març al Casal de Joves de 18:00h a 20:00h de la tarda.

Per altra banda, també s’ofereix un curs d’estudis, sobre com motivar els fills i filles en els estudis. En aquest cas, es treballa amb exemples reals en què els pares i mares s’identifiquen. S’ofereixen eines concretes i pràctiques pels progenitors sobre què és la motivació i com despertar-la a curt i a llarg termini, quines actituds dels pares i mares desmotiven els fills/filles i la importància de l’equilibri personal dels estudiants. S’explica, també, la importància de treure les etiquetes que s’ha posat als fills, per poder relacionar-s’hi quan es parla dels estudis. El taller es realitzarà el proper 11 d’Abril a la Biblioteca de Tordera de 18:00h a 20:00h d e la tarda. El taller està destinat a famílies amb fills a partir de 12 anys.

Per a més informació i inscripcions poden trucar als telèfons 671 650 631 o 937 64 37 17. També al correu electrònic serveisperosnals@tordera.cat.