5 judoques del Club Judo Tordera pugen al podi a la Copa de Catalunya categoria aleví


El Club Judo Tordera continua sumant bons resultats amb els esportistes que formen temporada rere temporada. Per aquest cas, Santa Perpètua de Mogoda va ser l’escenari aquest passat dissabte de la Copa Catalunya categoria aleví. En total cinc judoques van poder pujar al podi gràcies als bons combats que van realitzar durant la jornada. 1rs classificats: Javi Benavente, Oliver Garcia, Gerard Puig. 2ns classificats: Pau Prado i Genís Mas. Joan de la Torre entrenador i coordinador de l’entitat torderenca valorava molt positivament els resultats obtinguts.

De la Torre copa cat 1

De la Torre explicava el procés que segueixen els esportistes durant el curs per tal de trobar-se dins d’una possible selecció segons els nivell dels combats que afrontin.

De la Torre copa cat 2

Pel diumenge 7 d’abril des de l’entitat ja preparen el tradicional XI Torneig de judo Vila de Tordera.