El director de l’obra “La Niña Gorda” Xavier Albertí visita dijous el Teatre Clavé


L’espectacle La Niña gorda de Jordi Oriol a partir del text de Santiago Rusiñol i dirigida per Xavier Albertí, director del TNC, es podrà veure el diumenge 24 de març a les 18:00h al Teatre Clavé.

Dies abans, amb la intenció d’aprofundir en l’espectacle i en el text, el director del TNC, Xavier Albertí, oferirà una xerrada oberta al públic en el si del Teatre Clavé. Serà el dijous 14 de març a les 19:00h a l’Auditori d’aquest equipament cultural. En la presentació de l’espectacle al TNC, Xavier Albertí afirmava que l’obra “és un dels gran monuments a la llengua catalana”.

Xavier Albertí

Celebrada com una de les millors novel·les catalanes de la primera meitat del segle xx, La ‘Niña Gorda’ fa una àcida paròdia de La Ben Plantada d’Eugeni d’Ors. Amb aquesta obra, Rusiñol s’enfronta cruament a l’idealisme noucentista, que pretenia posar les bases d’un nou Estat sense tenir en compte les misèries amb què malvivia una gran part de la societat catalana.

Les entrades per l’espectacle es poden reservar a taquilles del teatre o bé a entrades.teatreclave.cat