ERC comença a presentar membres de la llista amb una calçotada popular


ERC, Gent de Tordera i Jovent republicà van celebrar ahir una calçotada popular per presentar alguns noms de la candidatura a les municipals 2019. Més de 150 persones van gaudir, al Parc de la Sardana, d’un dinar amb calçots i la seva salsa, botifarra, postres, pa, vi i aigua. L’acte va comptar amb els parlaments de la candidata, Marta Paset i d’alguns membres de la llista. Paset va destacar que la candidatura serà cremallera, alternant home i dona.

paset calcotada 1

La calçotada va ser un èxit, Paset recorda que anteriorment les JERC ja l’havien realitzat l’activitat sota el lema calçotada per la independència.

paset calcotada 2

Els productes servits tenien denominació d’origen torderenca i es van utilitzar materials reciclables.