A presó 6 membres d’una banda dedicada al tràfic i cultiu de marihuana en cases aïllades de Mediona, Tordera i Terrassa


Els Mossos d’Esquadra han desarticulat una banda criminal especialitzada en el tràfic i el cultiu de marihuana en cases aïllades Sant Joan de Mediona, Tordera i Terrassa. L’operatiu ha permès detenir nou persones, de nacionalitat dominicana i d’edats compreses entre 25 i els 55 anys, que presumptament distribuïen la droga en diferents punts d’oci nocturn de l’entorn metropolità de Barcelona. Concretament, el grup tenia quatre plantacions a Sant Joan de Mediona, una a Tordera, una a Igualada i una altra més petita a Terrassa. En total els agents de la policia catalana va intervenir més de 5.000 plantes i els aparells elèctrics destinats al manteniment dels cultius. Sis dels nou detinguts han ingressat en presó provisional i la resta han quedat en llibertat en càrrecs.