IniciNoticiesEntitatsJunts per Tordera presenta oficialment el seu candidat Joan Carles Garcia

Junts per Tordera presenta oficialment el seu candidat Joan Carles Garcia

Joan Carles Garcia, actual alcalde de Tordera, optarà novament a la reelecció. Ho farà amb la marca Junts per Tordera. Una candidatura que vol ser transversal i oberta a persones que no formen part de cap partit polític, però que tinguin ganes de treballar pel poble. Joan Carles Garcia va escollir la biblioteca per  presentar oficialment el seu projecte. L’acte es va desenvolupar en format d’entrevista per donar a conèixer a tots els assistents, qui és Joan Carles García, parlant del passat de Tordera, com s’ha desenvolupat les tasques pel poble durant aquests anys i, finalment, la proposta d’alguns dels projectes més destacats de la propera legislatura.

En declaracions a Ràdio Tordera, Joan Carles Garcia explica que la candidatura de Junts per Tordera té voluntat de diàleg amb tothom.

balanc Joan Carles 1

El candidat i alcalde, Joan Carles Garcia es va mostrar il·lusionat en continuar treballant per la gent de Tordera. Segons Garcia, aquest és el seu únic objectiu, com ja ha demostrat durant tots aquest anys

balanc Joan Carles 2

Joan Carles Garcia avançava que la presentació de la llista de Junts per Tordera serà el 6 d’abril. L’acte de presentació del candidat de Junts per Tordera va aplegar unes 200 persones a la biblioteca.

ÚLTIMES NOTÍCIES