IniciNoticiesEsportsMés d’una trentena de usuaris de l’Esplai de la Gent Gran realitzen...

Més d’una trentena de usuaris de l’Esplai de la Gent Gran realitzen sessions esportives setmanals amb l’objectiu d’aconseguir una millora física pel dia a dia

Coincidint amb la posada en marxa del #Mesdelasalut per part de la regidoria de sanitat de l’Ajuntament de Tordera, des de l’equip d’esports de la ràdio us podem explicar un clar exemple de bons hàbits i benestar físic d’un grup de torderencs/ques. Des de fa més de 25 anys, l’entrenador Joan de la Torre realitza unes sessions esportives de gimnàstica que tenen com a principal objectiu millorar la mobilitat de diferents parts del cos i aconseguir un exercici que ajuda als usuaris amb les possibles rutines diàries. Fa unes setmanes ell mateix, en declaracions a Ràdio Tordera, comentava la tasca que imparteix.

De la Torre gimnas 1

La sala polivalent del local de l’Esplai de la Gent Gran acull aquestes classes tres dies a la setmana i tenen una durada d’una hora aproximadament. Podem a escoltar diferents usuaris que hi participen.

Usuaris gimnas 2

Joan de la Torre convida a tothom que s’acosti a provar-ho els dilluns, dimecres o divendres a les 10h del matí.

De la Torre gimnas 3

Des de l’Esplai de la Gent Gran es mostren satisfets de la gran acollida i el bon ambient que es viuen en aquestes classes i aprofiten per recordar que compten amb diferents propostes tant de caminades, com balls i formació.

ÚLTIMES NOTÍCIES