IniciNoticiesCulturaL’ESCOLA D’ADULTS CONTINUA EL PERÍODE DE MATRICULACIÓ ALS DIFERENTS CURSOS.

L’ESCOLA D’ADULTS CONTINUA EL PERÍODE DE MATRICULACIÓ ALS DIFERENTS CURSOS.

La Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tordera informa que continua obert el termini de matriculació per a l’Escola d’Adults de Tordera.
Com cada any des de l’escola d’adults s’ofereixen diferents cursos, des de l’alfabetització, passant per cursos de neolectors fins als cursos d’ordinador.
En aquesta ocasió tant els cursos de neolectors com els d’alfabetització en castellà seran els dilluns, dimecres i divendres, de 3 a 5 de la tarda els de neolectors, i de 5 a 7 els d’alfabetització.
Els cursos d’ordinador es diferenciaran en dos nivells: el primer es farà tots els dijous de 10 a dos quarts de 12 del migdia, mentre que el segon es farà de dos quarts de 12 a 1 del migdia. El curs d’ordinador tindrà lloc a la biblioteca. La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro ens dona més detalls.

Totes les persones interessades en matricular-se als cursos podran fer-ho fins el dimecres 19 de setembre a les Oficines de l’Ajuntament de Tordera situades a la Plaça de la Concòrdia s/n. Les places seran limitades i els cursos començaran el 24 de setembre.
Per altra banda, també s’estan preparant els cursos de català per a adults que com cada any gestiona i coordina l’Oficina de Català de Tordera i el Consorci per a la Normalització Lingüística Maresme – Mataró. El període de matriculació s’obrirà properament.

ÚLTIMES NOTÍCIES