IniciNoticiesEducació15 ALUMNES DE L’IES LLUÍS COMPANYS ES PRESENTEN A PARTIR D’AVUI A...

15 ALUMNES DE L’IES LLUÍS COMPANYS ES PRESENTEN A PARTIR D’AVUI A LA SELECTIVITAT.

Una nova promoció d’alumnes de l’institut Lluís Companys ha iniciat avui les proves d’accés als estudis universitaris. Els joves, intentaran superar les proves relatives a la modalitat de batxillerat triada. El director de l’institut, Àngel Pous, espera que els seus alumnes superin amb èxit les proves d’accés a l’universitat. Enguany, 15 alumnes de segon de batxillerat de l’IES Lluís Companys es presenten en les proves.

Pel que fa als exàmens, avui es faran els de català, castellà i llengua estrangera; demà, els de història, filosofia, de matemàtiques, matemàtiques aplicades, química i llatí, i dijous, els física, geografia, dibuix artístic, biologia, història de l’art i els de les matèries de modalitat. Els resultats dels exàmens es podran consultar el dia 26 de juny als centres de secundària. Des de dos dies abans estaran disponibles al web del Consell Interuniversitari de Catalunya (http://accesnet.gencat.net). Escoltem Angel Pous.

Per aprovar les PAU és necessari obtenir una nota mínima de 4. La nota d’accés a la universitat es calcula a partir del 40% de la nota de la selectivitat i el 60% de la nota mitjana del batxillerat.

ÚLTIMES NOTÍCIES