IniciNoticiesEducacióArriba una nova edició del projecte Lletra a lletra fem municipi

Arriba una nova edició del projecte Lletra a lletra fem municipi

Un any més les escoles del municipi s’han adherit al projecte Lletra a Lletra, fem municipi.

En aquesta edició del curs 2018-2019 s’han sumat a la iniciativa l’escola Serra de Miralles i l’Escola Vedruna i es compta amb la continuïtat de l’Escola La Roureda i l’Escola Brianxa. Enguany hi participen els alumnes de 3r de primària, excepte a l’escola La Roureda que són de 2n de primària.

El projecte Lletra a lletra fem municipi, subvencionat per a la Diputació de Barcelona, sorgeix amb l’objectiu de treballar totes les dimensions de les competències lingüístiques millorant l’èxit escolar i el rendiment educatiu.

L’ajuntament, la biblioteca i els centres educatius treballen junts per assolir el repte d’aquest any que es presenta sota el títol Emparaulem-nos. Per aquest motiuels nens i nenes treballaran entorn el concepte de la paraula i crearan projectes diversos inspirats a l’entorn del llenguatge.   La directora de l’escola Serra de Miralles, Silvana Ballbé valora molt positivament el projecte i en destaca la participació en xarxa amb la biblioteca i l’Ajuntament.

Emparauleu-nos 1

Lletra a lletra és un projecte de territori en què les escoles reben el suport de la Diputació de Barcelona. Concretament dos professionals de la Diputació fan l’acompanyament als mestres i alumnes en aquest procés d’apropar-se a un tema treballant la comunicació oral, comprensió lectora, expressió escrita, literària i plurilingüe i intercultural.

Durant aquest primer trimestre ja s’han fet les primeres sessions a les escoles que hi participen.

ÚLTIMES NOTÍCIES