IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera comença a preparar la propera temporada amb el repte...

El CEEB Tordera comença a preparar la propera temporada amb el repte de recuperar el sènior masculí

L’entitat basquetbolista del CEEB Tordera ja pensa amb el proper curs esportiu. Tot i que el projecte d’aquesta temporada ara arriba justament al seu moment més important, des de la coordinació ja tenen clar alguns dels objectius per complir. Un d’ells és el de recuperar un primer equip masculí que sigui de referència per a la resta de jugadors que formen el club. Degut als mals resultats de les anteriors campanyes, on fins i tot havien arribat a perdre diferents categories i retirades de les competicions on militaven, la idea d’ara és construir un conjunt que realment sigui competitiu. Marc Alonso coordinador general explicava que el primer que estan buscant és poder recuperar jugadors emblema d’anteriors anys.

Alonso senior masc 1

Alonso comenta que a hores d’ara estan força contents amb la primera ronda de respostes que han rebut per part d’aquests components que construiran l’equip tot i que no ha volgut desvetllar noms. De moment no tenen clar amb quina categoria podran ubicar a l’equip per competir ja que també s’han d’esperar a final de temporada per tal que la federació comenci a formar els grups. De totes formes el desig es poder sortir a segona catalana. Ens ho explicava el mateix Marc Alonso.

Alonso senior masc 2

Pel que fa al projecte esportiu de la base els objectius passen per recuperar equips a les categories interterritorials i poder ampliar la massa social als grups de formació. Alonso confirmava que recuperen la iniciativa de portar el bàsquet a les escoles.

Alonso senior masc 3

Davant els bons resultats que està aconseguint el sènior femení, són optimistes i esperen poder recuperar la categoria de primera per l’any que ve.

ÚLTIMES NOTÍCIES