IniciNoticiesCultura L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT ANDREU COMENÇA AVUI LES FESTES DEL...

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT ANDREU COMENÇA AVUI LES FESTES DEL BARRI QUE S’ALLARGARAN FINS DIUMENGE.

El veïnat de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí comença avui coincidint amb la revetlla de Sant Joan la seva festa organitzada per la Junta de l’Associació de Veïns.
Els actes començaran a partir de dos quarts de 11 amb un espectacle de foc a càrrec del diables i seguidament ball amb l’actuació del grup Fenomenon quartet.
Divendres, 24 de juny, els actes s’iniciaran a les 11 del matí amb xocolatada per a tots, a dos quarts de 12 jocs de cucanya i jocs tradicionals, a les 12 del migdia ofici solemne, a les 4 de la tarda final dels concursos de truc i botifarra i a les 10 de la nit, sopar popular amb l’actuació del conjunt Maracaibo. Amb aquest acte, s’aprofitarà per celebrar la segona edició del concurs de ball.
El dissabte, 25 de juny, a les 11 del matí concurs de dibuix, a dos quarts de 6 competició de bitlles catalanes, a la mateixa hora concurs de petanca. A les 8 del vespre sardinada popular i finalment a les 11 de la nit ball amb el conjunt Maracaibo. A la mitja part és realitzarà l’elecció de la pubilla de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí 2005. En aquest acte deixarà el seu càrrec l’actual pubilla del veïnat, Ariadna Marqués.
Els actes de la festa de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí finalitzaran el dia 26 de juny. A partir de la 1 del migdia vermut al local social, a dos quarts de 5 festa de l’escuma, a dos quarts de 8 recital de guitarra i dansa a càrrec de Diego Cortés Junior, a les 9 de les nit, audició de sardanes amb la cobla termalenca, per últim a les 10 de la nit ball de fi de festa amb el grup Loden. Tots les actuacions musicals es portaran a terme a la plaça del pi.

ÚLTIMES NOTÍCIES