Es decreten serveis mínims per la vaga general d’aquest dijous


Davant la convocatòria d’una vaga general per al dia 21 de febrer de 2019, per part del sindicat Intersindical-CSC, que compta amb el suport de nombroses entitats del nostre país, us comuniquem que les oficines d’administració de l’Ajuntament de Tordera oferiran serveis mínims, mentre que la Policia Local estarà a la disposició del ciutadà amb normalitat.

La biblioteca, per la seva banda, obrirà en l’horari habitual, mentre que el Casal de Joves romandrà tancat a la tarda.

El pavelló també estarà obert per donar el servei habitual a les entitats esportives que facin activitat, mentre que el Teatre Clavé oferirà serveis mínims a les aules de formació artística. L’oficina d’Aqualia i el CAP (centre d’assistència primària) també ha comunicat que assignen serveis mínims. 

Ràdio Tordera garantirà el contingut informatiu durant la jornada però la programació habitual pot veure’s alterada pel seguiment de la vaga que en facin els membres de l’emissora. 

Les escoles de Tordera, per la seva banda, han informat les famílies del seguiment que faran de la vaga.

En els centres educatius públics i privats no universitaris i llars d’infants hi haurà una persona de l’equip directiu per centre de treball, entenent-se com a tal la persona titular de la direcció, del cap d’estudis, de la secretaria o de la coordinació pedagògica del centre. A més del personal esmentat, per a l’ensenyament infantil i primària (de 3 a 12 anys) es requereix 1 docent per cada 6 aules. Per als centres d’educació especial (de 3 a 16 anys), caldrà 1 docent per cada 4 aules. Per garantir la seguretat en l’horari de menjador i activitats complementàries es decreta un terç del personal de serveis mínims. Per a llars d’infants, es garanteix un terç de la plantilla.