La regidoria de mercats prepara un nou espai gastronòmic i de degustació al mercat dels diumenges


Amb l’objectiu de continuar dinamitzant, ampliant i reforçar l’oferta del mercat de Tordera, des del govern municipal s’impulsarà a partir del diumenge 24 de febrer un nou espai gastronòmic i de degustació de productes a la zona del mirador ubicat al final de la plaça de l’Ajuntament.. El repte és poder convertir aquesta ubicació en una nova oferta real pels milers de visitants que cada diumenge visiten el municipi. Des d’empanades argentines, sandvitxos originals, dolços hongaresos, creps, grofes, garapinyades, dolços i brioixeria artesanal seran els productes que es podran adquirir. Ho explica la regidora de mercats, Silvia Català.

nou espai mercat 1

L’horari del nou espai serà el mateix que el mercat i disposarà de taules i cadires per fer més amable la degustació dels visitants.

nou espai mercat 2

A més a més aprofitant la posada en escena d’aquesta nova temàtica, la regidoria de mercats anuncia que s’han cobert totes les noves places de parades que s’oferien, tenint en compte el criteri de producte no existent i de producte de qualitat. D’aquesta forma es dona cabuda a un nou tipus de públic, un nou impuls pel mercat dels diumenges amb vuit noves parades i quatre més al mercat de Sant Pere. La regidora Silvia Català confia que aquestes noves parades a Sant Pere, reactivin l’activitat econòmica del mercat.

nou espai mercat 3

Aquests moviments s’han fet amb un triple objectiu: cobrir les places que havien quedat vacants, ampliar la diversitat de productes oferts i distingir amb un tret diferencial l’oferta de serveis del Mercat de Tordera.