L’espectacle ‘Les dones de Frank’ de Mone Teruel i Mònica Pérez arriba diumenge al Teatre Clavé


L’espectacle musical Les dones de Frank de Mone Teruel i Mònica Pérez arriba aquest diumenge al Teatre Clavé. L’obra està dedicada a Frank Sinatra amb cançons, anècdotes i històries, tot en clau d’humor. La proposta començarà a les sis de la tarda, amb una durada prevista d’una hora i 15 minuts, i per un preu de 12 euros anticipada, i de 13 euros a taquilla.

L’homenatge a Sinatra reuneix les veus de Marian Barahona, Susana Ribalta, Txell Sust i Mone Teruel, que ha remarcat que el xou també és un tribut al fenomen fan. Ho explicava Mone Teruel.

dones de frank

L’espectacle situa l’espectador davant la Cris, la Marina, la Jou i la Carla que recorden moments viscuts juntes i amb la Nona, una dona que els descobreix que, en la seva joventut als Estats Units va ser una Bobby-Soxer. La Nona les convidarà a fer un viatge per la vida de Frank Sinatra a través de les seves companyes, altres fans que, com ella, van viure la seva joventut, seguint, donant suport i estimant incondicionalment el seu ídol.