Aquest diumenge tres equips base de l’Athletic Club Tordera Parc disputaran les finals de la Copa Girona


El Pavelló Municipal de Vidreres serà aquest proper diumenge 24 de febrer l’escenari de les finals de la Copa Girona de Futbol Sala. Coincidint amb la posada en marxa de la territorial gironina i per tal de potenciar l’esport que practiquen, la federació catalana de futbol va decidir impulsar aquest trofeu. Els equips en determinades fases han arribat a jugar fins a dos partits a la setmana per tal d’arribar a la cita final. El Benjamí “A”, el Cadet “A” i el Juvenil ”A” són els conjunts de l’Athletic Club Tordera Parc que buscaran emportar-se la victòria. El primer partit que es jugarà serà a les 15:00h del migdia i enfrontarà el benjamí contra el Girona EFS “A”. Yeray Partearroyo coordinador de l’entitat ens explicava com hi arriba l’equip a la final.

Partearroyo final 1

A les 16:15h el Cadet s’enfrontarà al Blanesport 83 amb l’objectiu de també poder coronar-se amb un triomf. Partearroyo ens preparava també per aquest partit.

Partearroyo final 2

I a les 17:30h el segon equip de l’Athletic Club Tordera Parc, el Juvenil “A” jugarà contra Inter Esportiu Malgrat.

El coordinador del club comentava que aquest equip arriba amb baixes a la final però que lluitaran fins a l’últim segon.

Partearroyo final 3

Les tres finals de la Copa Girona ens podran viure en directe a través de Ràdio Tordera gràcies al desplegament especial que s’està preparant per aquest esdeveniment.