100 emprenedors assessorats per l’àrea de promoció econòmica han aconseguit engegar els seus negocis


Des de que els Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació s’han traslladat a les oficines del Camí Ral 174, les dades de l’àrea indiquen un augment en l’atenció personalitzada i en l’ús dels serveis per part dels usuaris. Així, s’ha atès més de 200 emprenedors, la meitat dels quals han aconseguit engegar els seus negocis. També les dades assenyalen que s’han realitzat més de 150 acompanyaments per a l’elaboració de Plans d’empresa i prop de 200 persones han passat pels tallers de formació i  millora de les competències de gestió empresarials. Ho detalla el regidor de promoció econòmica, Marçal Vilajeliu.

dades promoció

El govern municipal, a través de l’Àrea de Promoció econòmica treballa els darrers anys per fomentar l’empenta de noves iniciatives que afavoreixin el dinamisme econòmic i comercial al municipi. Més enllà de l’organització de les fires i mostres que s’organitzen periòdicament a Tordera i a través de les quals s’aconsegueix posicionar amb força el municipi, el departament de promoció econòmica, al costat del servei d’ocupació, ofereixen informació, assessorament, formació i/o mediació per particulars, autònoms professionals i empreses.  Amb el mateix objectiu, el govern municipal va establir fa tres anys  un paquet de mesures i bonificacions per a totes les empreses i comerços que contractin personal en situació d’atur, així com per a tots aquells qui comencin noves activitats o ampliïn els seus negocis.