El grup xou júnior del PA Tordera aconsegueix la tercera posició al Campionat de Catalunya de patinatge


El Club Patinatge Artístic Tordera continua imparable amb la seva trajectòria d’aconseguir i repetir fites esportives. L’última va arribar el diumenge per la tarda amb la tercera posició del campionat de Catalunya de grups de xou júnior, una posició que permet a les torderenques repetir participació al campionat d’Espanya. El president de l’entitat Juan Carlos Herrero, en declaracions ahir al vespre dins del programa del Show dels Esports valorava novament la competició duta a terme pel conjunt que representa.

Herrero balanc camp cat 1

A partir d’ara comença el compta enrere pel Campionat d’Espanya que es celebrarà novament a la ciutat d’Alcoi. A més a més, amb aquesta posició tercera posició al podi, l’equip júnior del PA Tordera també tindrà accés a participar al “Catalunya Stars”, la competició-espectacle televisiva de patinatge artístic. Herrero és ambiciós i recorda que s’ha d’anar pas a pas, però confia amb les possibilitats esportives que existeixen.

Herrero balanc camp cat 2

Fins al moment han aconseguit la primera posició al campionat provincial de Barcelona i la tercera posició al campionat de Catalunya.