Les torderenques Gisela Vergés i Laura Ruscalleda aconsegueixen pujar al podi en dues de les categories de les Vies Verdes Girona


L’esport torderenc segueix més present que mai amb les diferents proves que es celebren a tot el territori català. Avui ens hem de fer ressò a la prova esportiva de les Vies Verdes Girona que es va celebrar aquest passat diumenge. La Marató de les Vies Verdes es fa pels camins de l’antic carrilet que anava fins a la Costa Brava amb diferents punts de sortida, segons la distància, i amb una única arribada a Platja d’Aro. Pel que fa a la Gisela Vergés, va aconseguir la tercera posició dins de la categoria Cursa 10. En declaracions al Show dels Esports explicava que per elles havia sigut una sorpresa poder aconseguir aquestes posicions finals.

Verges vies verdes 1

En el cas de la Laura Ruscalleda va competir a la mitja marató de 21 quilòmetres i va sumar la segona posició general. Per ella s’enfocava la prova com un entreno.

Ruscalleda vies verdes 2

Totes dues esportistes formen part del Club Triatló Costa Barcelona Maresme.