Redistribució de càrrecs a l’ANC de Tordera


L’ANC de Tordera té, ara, un nou representant al capdavant. Després de la marxa de Marta Paset, la formació s’ha redistribuït i organitzat per seguir amb l’impuls d’accions i actes a nivell local.

D’aquesta forma, el nou coordinador és en Joaquim Bou, que pren el càrrec de forma provisional fins a les properes eleccions de l’Assemblea Nacional Catalana de Tordera, que se celebraran d’aquí a 1 any, aproximadament. Segueixen en els respectius càrrecs el secretari, Joan Penyes, i la Rosa Salarichs com a tresorera.

Amb aquesta nova distribució la delegació de l’ANC a Tordera ja va dur a terme diferents actes. A més de la concentració a la plaça de l’Ajuntament en motiu de l’inici del judici de l’1-O, aquest passat dissabte van organitzar un autobús per facilitar el transport a la manifestació que es va dur a terme a Barcelona. Amb el lema “l’Autodeterminació no és delicte”, la concentració a Barcelona va aplegar fins 200.000 persones segons la Guàrdia Urbana. Des de Tordera, doncs, va sortir un autocar en direcció a Barcelona.

D’aquesta forma, des de l’ANC es mostren molt satisfets per l’èxit de la sortida des de Tordera alhora que ja s’encara una nova setmana de protesta pel judici del procés.