IniciNoticiesEntitatsRedistribució de càrrecs a l’ANC de Tordera

Redistribució de càrrecs a l’ANC de Tordera

L’ANC de Tordera té, ara, un nou representant al capdavant. Després de la marxa de Marta Paset, la formació s’ha redistribuït i organitzat per seguir amb l’impuls d’accions i actes a nivell local.

D’aquesta forma, el nou coordinador és en Joaquim Bou, que pren el càrrec de forma provisional fins a les properes eleccions de l’Assemblea Nacional Catalana de Tordera, que se celebraran d’aquí a 1 any, aproximadament. Segueixen en els respectius càrrecs el secretari, Joan Penyes, i la Rosa Salarichs com a tresorera.

Amb aquesta nova distribució la delegació de l’ANC a Tordera ja va dur a terme diferents actes. A més de la concentració a la plaça de l’Ajuntament en motiu de l’inici del judici de l’1-O, aquest passat dissabte van organitzar un autobús per facilitar el transport a la manifestació que es va dur a terme a Barcelona. Amb el lema “l’Autodeterminació no és delicte”, la concentració a Barcelona va aplegar fins 200.000 persones segons la Guàrdia Urbana. Des de Tordera, doncs, va sortir un autocar en direcció a Barcelona.

D’aquesta forma, des de l’ANC es mostren molt satisfets per l’èxit de la sortida des de Tordera alhora que ja s’encara una nova setmana de protesta pel judici del procés.

ÚLTIMES NOTÍCIES