La Biblioteca de Tordera acull l’exposició itinerant ‘Parc de la Serralada de Marina


Seguint amb la seva itinerància, la mostra Parc de la Serralada de Marina pot visitar-se entre el 5 de febrer i el 5 de març a la Biblioteca de Tordera. L’exposició sensibilitza la població dels diversos municipis del Parc de la Serralada de Marina i els seus visitants de la importància de conservar els ecosistemes i promoure les activitats respectuoses amb el medi.

El fil conductor és el personatge de la Marina, una jove laietana del poblat ibèric de les Maleses, i la mostra consta d’una desena de plafons de fusta natural amb una quarantena d’il·lustracions de flora i fauna, obra d’Agnès Perelló. “Parc de la Serralada de Marina” incorpora també diversos elements entre els quals destaquen les il·lustracions naturalistes i els elements interactius senzills i efectius. La directora de la biblioteca de Tordera, Sílvia Anfrons per quin motiu s’acull aquesta exposició.

exposicio serra marina

L’exposició es podrà visitar en l’horari habitual de la biblioteca fins el 5 de març.