Obren les inscripcions del Carnestoltes 2019 que es celebrarà el dissabte 2 de Març


Gràcies a l’èxit aconseguit l’any passat, des de l’Ajuntament de Tordera es torna a impulsar un format de rua i festa final amb la celebració del Carnaval al nostre municipi. 

Les bases de participació del Concurs estableixen que hi haurà les següents categories: individual i parelles, petits grups (formats per un col·lectiu de 3 a 9 persones), petites comparses (formats de 10 a 30 persones), comparses formades per col·lectius de més de 30 persones. També hi haurà premi per a la millor carrossa, premi a la gresca i un concurs de disfresses en el lloc de treball (per aquesta modalitat el jurat passarà el dia 2 de març, d’11:00 a 13:00h, aproximadament, pels establiments que s’hagin inscrit i valorarà tant les disfresses com els elements d’ambientació del local). Sílvia Català és regidora de festes.

Carnestoltes 1

Les inscripcions es podran fer a partir d’avui fins al 27 de febrer a l’Ajuntament, l’OAC de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h. La Regidoria de Festes destinarà més de 1000€ entre premis i ajuts.

La rua de carnestoltes sortirà a les 17:30h des de l’Avinguda Països Catalans i acabarà a la pista de l’Amistat. Gràcies a la bona resposta que va tenir la nova ubicació estrenada l’any passat i la festa final, enguany ens acompanyarà el grup “Free-Kiss”. Hi haurà Xocolatada per a tots els participants i a la mitja part del ball es farà l’entrega dels premis. 

Carnestoltes 2

Per altra banda,  l’Associació de Veïns de Sant Pere organitza el Carnestoltes al barri el diumenge 3 de Març. Les inscripcions per participar-hi es podran fer a partir de les 10h del matí a la pista coberta, des d’on a les 11:00h sortirà la rua per diferents carrers del veïnat.