Horaris dels primers equips torderencs 16-17 febrer


Per aquest proper cap de setmana es presenta una jornada intensa i novament decisiva per alguns primers equips torderencs. Cal destacar que el primer equip del CPTordera aquesta setmana descansa a l’OK Lliga Plata per la disputa de la Copa de la Princesa.

El primer equip de l’Associació del Rugbi La Tordera serà el primer conjunt que obrirà la tarda del dissabte al camp del Ripollès RC a les 16:00h en aquesta jornada 5 de la tercera catalana masculina.

A les 17:00h el CFTordera de la tercera catalana grup 16 defensarà la segona posició de la lliga al camp de l’Sporting Vidrerenca. El partit el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

A la mateixa hora el Futsal Tordera afrontarà la jornada 6 de la segona divisió catalana al pavelló dels Països Catalans contra el Lloret Costa Brava “B”.

A les 19:00h de la tarda duel decisiu a la segona catalana femenina de bàsquet al Pavelló dels Països Catalans. El sènior femení del CEEB Tordera líder, rep el segon classificat, el Femení Osona. Només els separa una victòria, qui aconsegueixi el triomf podrà donar un cop d’efecte important amb el liderat de la competició. Aquest enfrontament el podreu seguir en directe a través de la 107.1FM.

El diumenge només jugarà el seu partit l’Athletic Club Tordera Parc a casa. Rebrà la visita del Vall-Llobrega a partir de les 16:15h amb l’objectiu de poder retrobar-se amb la victòria.