Una notícia falsa sobre segrestos de nens arriba a Tordera per les xarxes socials


Alerta amb les notícies falses. A través de les xarxes socials circula una informació sobre una furgoneta blanca que presumptament intenta segrestar nens a Tordera. Policia Local i Mossos d’Esquadra alerten que és una notícia falsa i que durant el passat 2018 aquesta informació ha circulat a través de xarxes socials i whatsapp.

Els Mossos d’Esquadra demanen a tots els ciutadans que no facin cas de les informacions que circulen per les xarxes socials, que no les propaguin i que les confirmin, abans de tot, amb les fonts oficials i contrastades, com poden ser els mateixos Mossos d’Esquadra, Policia Local o mitjans de comunicació a través del seu Twitter i del seu Facebook oficials. 

No és la primera vegada que s’escampen rumors sobre possibles segrestos de nens. L’any passat, els Mossos van iniciar una investigació després que diverses escoles alertessin els pares d’un intent de segrest a Girona, una informació posteriorment matisada, però que es va convertir en viral gràcies a les xarxes socials.