IniciNoticiesEntitatsEls bombers de Tordera denuncien falta de personal que els impedeix realitzar...

Els bombers de Tordera denuncien falta de personal que els impedeix realitzar determinades sortides

El Parc de Bombers Voluntaris de Tordera se suma a les reclamacions del sector al Govern per denunciar la falta de personal i material. Els voluntaris de Tordera recolzen les protestes dels darrers mesos, per bé que reconeixen que en determinats territoris la situació és més alarmant. Falta de personal i material envellit, aquesta és la radiografia actual del parc de Tordera. El Cap dels bombers a Tordera, Eduard Caimel reitera que la falta de personal, perjudica el dia a dia del servei.

bombers 1

Caimel s’ha mostrat preocupat per la problemàtica, ja que des de fa molt temps no disposen dels recursos personals i materials adequats per realitzar determinades sortides.

bombers 2

En paral·lel, els Bombers de la Generalitat es neguen a fer hores extres per cobrir mancances de personal. Només en fan quan ho requereix la necessitat del servei. El cos de funcionaris reclama revertir les mesures del 2014, en què la Generalitat, per falta de personal, va incrementar l’horari laboral. En l’última comissió d’Interior al Parlament, el conseller Miquel Buch, advertia que el Govern està fent tot el possible per resoldre el conflicte, reconeixent que les reivindicacions del col·lectiu són legítimes.

ÚLTIMES NOTÍCIES