Moviment veïnal x Tordera elegeix Juanje Martin com a candidat a les municipals


Finalitzat el procés de primàries, l’assemblea del grup moviment veïnal x Tordera informa que han escollit a Juanje Martin com a candidat de l’agrupació independent a les eleccions municipals.

El partit Moviment Veïnal x Tordera és purament municipal, i es obert per tothom qui vulgui donar qualsevol idea o suport per millorar i contribuir. El grup ja es va presentar oficialment el passat mes d’Agost i amb l’elecció del candidat, engega els motors a la cursa electoral a Tordera. En declaracions a Ràdio Tordera, Juanje Martin afronta la candidatura amb il·lusió i amb la voluntat d’impulsar canvis reals a la nostre vila.

Juanje candidat

El grup moviment veïnal x Tordera va aprofitar la presentació del candidat per parlar sobre seguretat viària del nostre poble i sobre la necessitat de conscienciar a la ciutadania sobre les normes i aptituds que cal tenir presents. En parla el membre del partit, Andy López.

Andy seguretat vial

A la segona part de la xerrada es va parlar sobre temes de joventut i festivitats municipals a càrrec d’Eloi Santiago, secretari de joventut del partit. Santiago proposava entre d’altres l’organització d’unes barraques durant l’hivern i caps de setmana temàtics, on destacaria un dedicat en Pere Porter.

Eloi joventut

En les properes setmanes, Moviment veïnal x Tordera vol continuar perfilant el programa electoral i enllestir la llista electoral.