IniciNoticiesEsportsAquest proper cap de setmana l’equip xou júnior del PA Tordera defensarà...

Aquest proper cap de setmana l’equip xou júnior del PA Tordera defensarà la primera posició del campionat de Barcelona al campionat de Catalunya

Aquest proper cap de setmana Reus acollirà novament el campionat de Catalunya de grups de xou. L’equip xou júnior del Club Patinatge Artístic Tordera tindrà una oportunitat d’or de continuar fent història i lluitarà per poder classificar-se pel campionat d’Espanya. Després d’aconseguir el primer lloc al esdeveniment territorial, les torderenques són unes de les favorites per poder estar a la part de dalt de la classificació general de la categoria. El president de l’entitat torderenca, Juan Carlos Herrero, explicava que es preparen el cap de setmana com un nou gran repte a batre.

Herrero camp catala 1

Exhaurint el poc temps que els hi queda pel campionat, així treballen des de la junta directiva i l’equip tècnic de l’equip xou júnior a dos dies de la cita.

Herrero camp catala 2

L’equip torderenc sortirà a participar en desena posició de dotze equips sota el títol “112” “sentint la por decideixen seguir endavant per que la valentia és el millor escut per fer-se fort, no són superherois, són millors, ells si que existeixen”.

ÚLTIMES NOTÍCIES