Ràdio Tordera s’uneix a la celebració del Dia Mundial de la Ràdio


Avui  13 de febrer de 2019 la UNESCO celebra la vuitena edició del Dia Mundial de la Ràdio.

Aquest dia és una oportunitat perquè el món celebri la ràdio i el seu impacte en les nostres vides. Sobre aquesta base, el tema del Dia Mundial de la Ràdio 2019 serà “Diàleg, tolerància i pau”. En proporcionar una plataforma per al diàleg i el debat democràtic sobre temes d’actualitat, com la migració o la violència contra les dones, la ràdio pot ajudar a sensibilitzar i difondre noves perspectives positives. La ràdio també pot ajudar a difondre la tolerància i superar les diferències per reunir les persones al voltant d’objectius i causes comunes, com el dret a l’educació i a la salut per a tothom.

Ràdio Tordera s’apunta a la declaració de la Unesco. A més, realitzarà una tertúlia especial al magazín matinal Ara i Aquí centrada en la relació oient-ràdio i El Show dels esports donarà veu als esportistes que habitualment no tenen veu a la ràdio.

En el magazine de tarda Ona Maresme realitzat conjuntament amb la Xarxa, Ràdio Palafolls, Ona Malgrat, Ràdio Calella, Ràdio Canet, Mataró Ràdio i Ràdio Premià dedicarem les tres hores del programa a parlar de la ràdio i la seva realitat a la comarca buscant testimonis de veïns a cada població. A més, podrem veure i conèixer Ràdio Tordera per dins, amb el locutor Joan Grimal com a mestre de cerimònies.

La UNESCO demana a la ciutadania unir-se a la celebració del Dia Mundial de la Ràdio per celebrar la importància de la ràdio a la recerca d’un món més pacífic i tolerant.