L’ANC de Tordera es manifesta en contra del judici dels líders independentistes


L’ANC de Tordera va organitzar ahir un acte per llegir un manifest on l’assemblea descrivia el judici dels presos catalans com a injust i es demanava l’alliberament dels polítics. Aquest acte es va dur a terme a les 20:00h a la plaça de l’Església i hi van assistir aproximadament un centenar de persones. Va començar amb una introducció feta pel regidor del govern de l’Ajuntament de Tordera, Josep Llorens. A continuació, diversos membres de l’ANC a Tordera van llegir diferents fragments del manifest i finalment, va sonar Els Segadors per posar punt i final.

L’objectiu que es marca l’associació amb aquest tipus d’acte és demanar l’alliberació dels presos catalans i exdirigents de la Generalitat així com titllar el judici d’injust i totalment manipulat amb arguments invàlids de caràcter polític i no judicial. Ho explicava Quim Bou, dirigent de l’ANC a Tordera.

quim bou anc

Aquest dissabte, l’ANC també convoca una manifestació a Barcelona. La delegació a Tordera organitzarà com a totes les manifestacions busos per assistir-hi. Les persones que vulguin reservar plaça hauran de trucar al telèfon 609314601. El preu és de 10€ i el bus sortirà de l’Avinguda Fibracolor el dissabte 16 de febrer a les 15:00h.