CUP Tordera organitza el proper divendres 15 una taula rodona sobre innovació educativa i segregació


Divendres 15 de febrer, a les 7 de la tarda i a la sala polivalent de la Biblioteca de Tordera, CUP Tordera organitza la taula rodona «Innovació educativa i segregació», en el marc del cicle de xerrades organitzat pel grup de treball nacional d’educació de la CUP-CC sobre segregació escolar.

La taula la formaran Empar Navarro, impulsora de la ILP sobre educació al Parlament de Catalunya, Isaac González, sociòleg; Àlex Castillo, fundador de l’AMPA Collaso i Gil del Raval i expresident de la FAPAC i Ramon Font, portaveu nacional d’USTEC.

A través d’aquesta taula rodona es volen posar de manifest algunes necessitats pròpies de l’àmbit de l’ensenyament i casos de bones pràctiques com a punt de partida d’un espai de debat amb professionals del món de l’ensenyament i tota la ciutadania que s’hi senti implicada o hi tingui interès. Un dels membres de la CUP, Marc Francesch, explica sobre què tractarà la xerrada.

cup educacio marc 1

Tal i com ha explicat als micròfons de Ràdio Tordera, aquest no és un acte de campanya sinó d’informació. Per això mateix, convida a tothom qui vulgui a apropar-se per conèixer més sobre aquest tema.

cup educacio marc 2

Amb aquest acte CUP Tordera clou els Mesos Temàtics, i anuncien que properament intensificaran el debat de més temes en formats participatius.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca