CUP Tordera organitza el proper divendres 15 una taula rodona sobre innovació educativa i segregació


Divendres 15 de febrer, a les 7 de la tarda i a la sala polivalent de la Biblioteca de Tordera, CUP Tordera organitza la taula rodona «Innovació educativa i segregació», en el marc del cicle de xerrades organitzat pel grup de treball nacional d’educació de la CUP-CC sobre segregació escolar.

La taula la formaran Empar Navarro, impulsora de la ILP sobre educació al Parlament de Catalunya, Isaac González, sociòleg; Àlex Castillo, fundador de l’AMPA Collaso i Gil del Raval i expresident de la FAPAC i Ramon Font, portaveu nacional d’USTEC.

A través d’aquesta taula rodona es volen posar de manifest algunes necessitats pròpies de l’àmbit de l’ensenyament i casos de bones pràctiques com a punt de partida d’un espai de debat amb professionals del món de l’ensenyament i tota la ciutadania que s’hi senti implicada o hi tingui interès. Un dels membres de la CUP, Marc Francesch, explica sobre què tractarà la xerrada.

cup educacio marc 1

Tal i com ha explicat als micròfons de Ràdio Tordera, aquest no és un acte de campanya sinó d’informació. Per això mateix, convida a tothom qui vulgui a apropar-se per conèixer més sobre aquest tema.

cup educacio marc 2

Amb aquest acte CUP Tordera clou els Mesos Temàtics, i anuncien que properament intensificaran el debat de més temes en formats participatius.