Una nova rotonda i una pista de joc, entre les noves instal·lacions previstes a Niàgara Parc


La regidoria d’obres i serveis de l’Ajuntament de Tordera ha impulsat diferents modificacions al veïnat de Niàgara Parc. La remodelació dels jocs d’un parc infantil, la construcció d’una nova pista de joc i, sobretot, l’inici del projecte d’una nova rotonda per millorar la seguretat en la circulació dels veïns, són algunes de les propostes que s’estan duent a terme o previstes a la urbanització torderenca.

Niàgara Parc, es troba situada al terme torderenc i ben a prop de la població de Fogars de la Selva i compta amb uns 300 habitatges i unes 50 parcel·les més, dins de la delimitació torderenca. Per tal de millorar la situació de circulació, l’Ajuntament de Tordera, juntament amb la Diputació de Barcelona, ha impulsat un projecte per la construcció d’una rotonda. Seguint els passos de la rotonda d’accés a Agora Parc, la rotonda de Niàgara Parc se situarà a  l’entrada de l’urbanització. El regidor d’obres i serveis, Carles Aulet, explicava el projecte.

obres niagara aulet 1

Els pressupostos participats de l’any 2018 van permetre a la regidoria d’obres i serveis del consistori torderenc, poder realitzar algunes de les peticions dels veïns. Així, recentment s’ha dut a terme una millora d’espais i infraestructures amb la col·locació de sorra al parc de Niàgara i la instal·lació de baranes protectores delimitant la zona. A més, s’ha arreglat el parc infantil pintant tots els jocs i s’ha plantat dos nous arbres per tal de contribuir amb el medi ambient i poder permetre un espai d’ombra per a la gent. Finalment, també s’ha construït una nova pista que substitueix les dues antigues porteries de futbol. Així ho detalla el regidor Carles Aulet.

obres niagara aulet 2

Les millores de la zona estan incloses en les accions dels Pressupostos Participats del 2018. De cara a la rotonda, es preveu que a principis de l’any que ve es puguin iniciar les obres.