Oberta la tramitació per fer renovació i primera expedició del DNI a Tordera


La Policia Nacional serà a Tordera el proper 28 de febrer per fer renovacions i primeres expedicions del DNI.

El dia 28 de 09:15 a 13:00h els interessats faran la petició de tràmit i lliurament documentació, el dia 5 de Març  de 09:15 a 12:00h es farà la finalització DNI i entrega a l’interessat. Els tràmits es faran a la Biblioteca de Tordera (C. Joan Maragall, 6) .

Per poder tramitar el DNI a Tordera és necessari estar empadronat a Tordera i demanar cita prèvia a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat que està actiu a partir d’avui. Una vegada omplert el formulari, l’interessat rebrà un correu indicant l’hora exacte que caldrà que es presenti per a la renovació/expedició.

Tindran preferència en la citació prèvia a Tordera les persones majors de 65 anys i els menors de 14 anys. Aquests interessats podran demanar hora de manera presencial a l’Oficina d’Atenció de la Policia Local, de dilluns a divendres, durant el matí (caldrà que portin el DNI a renovar o dades d’identificació per poder fer la reserva)
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca