L’exposició del 5è aniversari dels Maduixots arriba a Tordera fins a finals de mes


Durant tot el mes de febrer a la Biblioteca de Tordera podem visitar l’exposició sobre els cinc anys de vida dels Castellers de l’Alt Maresme. A la mostra  dels Maduixots, hi trobarem  diversos plafons i objectes diversos que recorden els inicis de la colla castellera i la seva evolució, fins el passat 2018 quan van signar la seva millor temporada amb dues construccions de set pisos. En dona detalla el president dels Castellers de l’Alt Maresme, Marc Ruiz.

exposcio castellers alt maresme

Ara són cap a 200 socis, dels quals la tercera part participa activament en els assajos i les diades. Inclosa la canalla que puja al capdamunt dels castells i a qui, com fan la resta de colles, els Maduixots cuiden d’una forma molt especial.

Aquesta última temporada, els de la camisa vermella han aconseguit descarregar el 5d7 i la torre de 7, aquest últim un castell que, per la seva dificultat, està considerat de la gamma de 8. De cara al 2019, el repte és pujar un graó més.

L’exposició sobre els cinc anys de vida dels Castellers de l’Alt Maresme es pot visitar en l’horari habitual de la biblioteca fins al 28 de febrer.