Resultats primers equips torderencs 9-10 de febrer


La jornada esportiva dels primers equips torderencs s’iniciava amb la visita dels dos equips sèniors de futbol sala a la pista del Lloret Costa Brava. El Futsal Tordera va començar molt bé l’enfrontament posant-se 0-3 a l’electrònic però els locals van aconseguir capgirar el marcador fins a deixar-lo amb el definitiu 6-4. Mentrestant l’Athletic Club Tordera Parc va suspendre la seva cita contra el Lloret Costa Brava “B”.

El CFTordera va poder sumar la seva tercera victòria consecutiva al camp del Farners “B” (1-3). Un bon partit novament dels grocs i vermells que sumada a la derrota del Palafrugell, fa col·locar al Tordera com a nou segon classificat de la lliga amb 43 punts.

El sènior femení del CEEB Tordera segona catalana de bàsquet continua líder una setmana més gràcies al clar triomf a casa contra el Vilafant per 89-58. Aquesta setmana es podria decidir el liderat de la categoria, ja que les verdes s’enfrontaran al Femení Osona, el seu actual perseguidor a la classificació.

El CPTordera sembla que ha tocat la tecla que feia falta per revertir la situació a l’OK Lliga Plata. Segona victòria consecutiva al parroquial que el permet distanciar-se fins a vuit punts del descens després d’imposar-se al CP Vilafranca per 5-1.

El primer equip de l’Associació del Rugbi La Tordera li va tocar descansar aquesta setmana al seu grup de tercera catalana