La biblioteca de Tordera participa en el projecte “Llegir el teatre”


La Biblioteca de Tordera convida als torderencs i torderenques a acompanyar-los al Teatre Nacional de Catalunya per gaudir de la representació de l’obra de teatre “La bona persona de Sezuan” que tindrà lloc el divendres, 22 de febrer a la sala gran a les 20:00h. dins la programació del projecte “Llegir el teatre”.
Aquest projecte té per objectius: millorar la formació dels espectadors de teatre i refinar-ne així la qualitat de la recepció del fet teatral; donar suport a les biblioteques públiques de Catalunya per al desenvolupament de clubs de lectura de teatre de qualitat; impulsar l’edició de textos teatrals i incrementar els fons sobre teatre de les biblioteques públiques de Catalunya.

Els usuaris de la biblioteca de Tordera assistiran a l’obra “La bona persona de Sezuan”, amb aquesta obra emblemàtica del teatre èpic, Bertolt Brecht planteja una reflexió incòmoda. Quins són els límits de les bones intencions, especialment quan aquestes no afronten les dificultats materials amb contundència i pragmatisme?

La biblioteca de Tordera disposa del text de l’obra publicat per Arola Editors i TNC per que vulgui llegir-lo abans del dia de la sortida. Un cop al TNC es podrà adquirir el llibret d’estrena a un preu de 3 euros.

La sortida serà divendres, 22 de febrer a les 18:00h a la biblioteca. Les inscripcions al preu de 20 euros es pot fer al mateix equipament cultural.