Horaris dels partits dels primers equips torderencs 9-10 febrer


La jornada esportiva dels primers equips torderencs per aquest proper cap de setmana es desenvoluparà tota sencera demà dissabte. Els equips sèniors del futbol sala jugaran un rere l’altre a la mateixa ubicació però amb equips diferents. A les 16:00h el Futsal Tordera s’enfrontarà al Lloret Costa Brava “C” i a les 17:30h el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc jugarà el seu duel contra el Lloret Costa Brava “B”. A les 17:00h en directe per Ràdio Tordera, el CFTordera buscarà novament sumar els tres punts amb la visita que faran grocs i vermells al camp del Farners “B”. Per tercera setmana seguida el sènior femení del CEEB Tordera torna a jugar al pavelló dels Països Catalans a les 19:00h i rebran la visita del Vilafant. Rebreu puntual informació sobre aquest partit a través d’aquesta freqüència. A les 19:45h el CPTordera iniciarà la segona volta de l’OK Lliga Plata al parroquial amb la visita del CP Vilafranca. Un enfrontament que també podreu seguir a través de la nostra sintonia. El primer equip de l’Associació del Rugbi La Tordera li toca descansar aquesta setmana.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca