Horaris dels partits dels primers equips torderencs 9-10 febrer


La jornada esportiva dels primers equips torderencs per aquest proper cap de setmana es desenvoluparà tota sencera demà dissabte. Els equips sèniors del futbol sala jugaran un rere l’altre a la mateixa ubicació però amb equips diferents. A les 16:00h el Futsal Tordera s’enfrontarà al Lloret Costa Brava “C” i a les 17:30h el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc jugarà el seu duel contra el Lloret Costa Brava “B”. A les 17:00h en directe per Ràdio Tordera, el CFTordera buscarà novament sumar els tres punts amb la visita que faran grocs i vermells al camp del Farners “B”. Per tercera setmana seguida el sènior femení del CEEB Tordera torna a jugar al pavelló dels Països Catalans a les 19:00h i rebran la visita del Vilafant. Rebreu puntual informació sobre aquest partit a través d’aquesta freqüència. A les 19:45h el CPTordera iniciarà la segona volta de l’OK Lliga Plata al parroquial amb la visita del CP Vilafranca. Un enfrontament que també podreu seguir a través de la nostra sintonia. El primer equip de l’Associació del Rugbi La Tordera li toca descansar aquesta setmana.