Instal·lats a Tordera 27 bancs ecodissenyats de plàstic reciclat


La Diputació de Barcelona ha cedit 6.087 bancs ecodissenyats de plàstic reciclat als ajuntaments de la demarcació. A més d’afavorir el reciclatge d’un residu de gran volum i dificultat de reutilització, aquests bancs són elements duradors i permeten visualitzar l’esforç personal en la separació selectiva dels residus.

Aquests bancs no només són de plàstic reciclat, sinó que també són reciclables. També cal destacar que no requereixen manteniment, ni s’estellen ni s’esquerden; així com tampoc es podreixen, ni es ressequen ni es veuen afectats per la humitat, gràcies a l’alta resistència que tenen a les inclemències meteorològiques.

A Tordera s’han instal·lat 27 bancs ecodissenyats de plàstic reciclat i que s’han instal·lat en diversos parcs públics i zones de passeig del municipi. En total, la Diputació ha destinat  999.974,25€ a l’adquisició d’aquests bancs, que han estat cedits als ajuntaments, al llarg d’aquest mandat, a través del Catàleg de serveis.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca